ویهادو طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی - ویهادو

بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.

به گزارش ویهادو، در این مطلب قصد داریم به شما روش تهیه یک ترشی لذیذ و متفاوت را آموزش دهیم. ترشی بادمجان کبابی از آن دسته ترشی هایی است که اگر یک بار آن را امتحان کنید بدون شک شیفته طعم متفاوتش می شوید. بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.

مواد لازم :

 بادمجان

 یک کیلوگرم

 سبزی ترشی خرد شده

 ۳۰۰ گرم

 هویج

 ۲۰۰ گرم

 سرکه

 یک لیتر

 زردچوبه

یک قاشق مرباخوری

ادویه ترشی

یک قاشق مرباخوری

فلفل سبز تند

پنج عدد

گردو ریز خرد شده

نصف پیمانه

نمک

به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:

_ بادمجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.

_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم.

_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت ۱۰ روز می‌گذاریم تا آماده شود.

منبع:غذالند

انتهای پیام/

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 305 views بار دسته بندی : سایر رسانه‌ها تاريخ : 16 نوامبر 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها