ویهادو طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال تازه در خانه - ویهادو

ذرت مکزیکی می‌تواند به‌عنوان یک‌وعده کامل ما را سیر کند و ارزش غذایی بالایی هم داشته باشد؛ به‌خصوص برای کودکان. ذرت آب‌پز هم همین‌طور است، منتها پنیر ذرت مکزیکی را ندارد و برای آنها که رژیم هستند، پیشنهاد بهتری خواهد بود.

به گزارش ویهادو، ذرت مکزیکی می‌تواند به‌عنوان یک‌وعده کامل ما را سیر کند و ارزش غذایی بالایی هم داشته باشد؛ به‌خصوص برای کودکان. ذرت آب‌پز هم همین‌طور است، منتها پنیر ذرت مکزیکی را ندارد و برای آنها که رژیم هستند، پیشنهاد بهتری خواهد بود.

طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال تازه در خانه

گاهی وقت‌ها پیش می‌آید که واقعا نمی‌دانیم چه غذایی بخوریم یا درست کنیم؛ هر چه را به ذهنمان می‌آید را یا دوست نداریم یا حوصله درست‌کردنش را نداریم و از غذاهای تکراری هم خسته شده‌ایم. در این مواقع سبزیجات خیلی خوب می‌توانند به کمک‌مان بیایند و در کم‌ترین زمان ممکن یک غذای متفاوت و خوشمزه را برایمان فراهم کنند. یکی از این غذاها ذرت آب‌پز و ذرت مکزیکی است. ذرت مکزیکی را که همه با آن آشنا هستند و می‌تواند به‌عنوان یک‌وعده کامل ما را سیر کند و ارزش غذایی بالایی هم داشته باشد؛ به‌خصوص برای کودکان. ذرت آب‌پز هم همین‌طور است؛ منتها پنیر ذرت مکزیکی را ندارد و برای آنها که رژیم هستند، پیشنهاد بهتری خواهد بود.

مواد لازم برای ذرت آب‌پز

طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال تازه در خانه

طرز تهیه و دستور پخت

۱. ابتدا سر و ته بلال‌ها را بزنید و هر کدام را به سه قسمت تقسیم کنید. (البته می‌توانید به صورت برش نخورده نیز طبخ کنید. سپس در یک قابلمه قرار دهید و با آب و نمک و مقداری فلفل اجازه دهید تا کاملا بپزد و نرم شود. برای ذرت آب‌پز بهتر است از بلال‌های تازه که اصطلاع به آنها بلال شیر می‌گویند استفاده کنید.

۲. وقتی که بلال‌ها پخته شد، در یک ماهیتابه کره و مقداری روغن را ذوب کنید و بلال‌ها را در آن تفت دهید. در همین میان ادویه‌ها و آبلیمو را به آن اضافه کنید و زمانی که کاملا مغزپخت شد، آماده خوردن است. خوب تفت خوردن بلال‌های پخته شده با کره، لیمو، آویشن و سایر موادی که دوست می‌دارید می‌تواند طعم متفاوتی را برای شما ایجاد کند.

مواد لازم برای ذرت مکزیکی

کنسرو ذرت: یک عدد

پنیر پیتزا یا هر پنیر دلخواه دیگری به مقدار دلخواه

نمک، فلفل، آویشن، آبلیمو و روغن زیتون به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت ذرت مکزیکی خانگی

۱. ابتدا کنسرو ذرت را در یک ظرف خالی کنید و آب را جدا کنید. سپس با مقداری کره تفت دهید.

۲. ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و در مرحله آخر پنیر و آبلیمو و مقداری روغن زیتون هم با آن مخلوط کنید.

۳. زمانی که پنیر کاملا آب شد ذرت مکزیکی آماده است.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 279 views بار دسته بندی : سایر رسانه‌ها تاريخ : 23 اکتبر 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها